FXLider je uvek uz svoje klijente! Od prvog trenutka kada investiraju svoj novac pokušavamo da obezbedimo velike prednosti za naše trejdere.

Uvek imamo posebne ponude i bonus kampanje, bonuse za prvi depozit kao i bonuse za upućivanje prijatelja. Pored toga, za naše VIP klijente nudimo i posebne VIP bonuse.

Sada možete da se obratite našim savetnicima iz tima za podršku za detaljnije informacije o promocijama, iskoristite ove prednosti i počnete da investirate.

FXLider logo

Bonus dobrodošlice

1. Registrujte se > 2. Deponujte > 3. Uzmite bonus dobrodošlice

  1. Otvorite besplatni račun za trgovanje u EUR ili USD
  2. Bez provizije i dodatnih troškova
  3. Trgujte uvećanim kapitalom uz naprednu edukaciju i profesionalnu podršku
Više o promociji
Welcome bonus

FXLider bonus kredit

Kredit bonus

Specijalni bonus za sigurno i profitabilno investiranje na svetskom finansijskom tržištu.

FXLider kao lider u inovacijama uvodi potpuno novi koncept pružanja podrške svojim klijentima u cilju što profitabilnijeg investiranja.
Uz neverovatne Kredit Bonuse klijenti FXLider-a dobijaju mogućnost da uđu u svet investicija sa uvećanim kapitalom kao nikada do sada!

Više o promociji

FXLider balans bonusi

Ukoliko do sada niste iskoristili prednost naših bonusa, sada je pravo vreme!

Visina bonusa zavisi od visine vaše investicije. Uložite 150€ i mi Vam poklanjamo još 25€ – krenite sa trgovanjem sa 175€! Uložite 350€ i mi Vam poklanjamo još 50€ – krenite sa trgovanjem sa 400€! Uložite 750€ i mi Vam poklanjamo još 75€ – krenite sa trgovanjem sa 825€! 

Više o promociji
FXLider bonusi
FXLider uputi prijatelja

Uputi prijatelja

FXLider ceni Vašu lojalnost i  postojanost u trgovanju. Naš bonus program ”Uputi prijatelja” je naš način da Vam se zahvalimo što ste predstavili porodici i prijateljima sve prednosti FXLidera.

Kako dobijate bonus?

Vrlo jednostavno! Svaki put kada uključite u trgovanje prijatelja koji otvori račun i uplati sredstva, oboje ćete imati priliku da zaradite dodatni iznos novca-bonus!

Bonus zavisi od vrste računa koji otvarate.

Više o promociji

50€ za trgovanje na berzi

FXLider svima koji žele da se oprobaju i iskuse trgovanje na svetskom finansijskom tržištu nudi priliku da se prijave za 50€ specijalno namenjenih za trening i trgovanje i na taj način, bez rizika, osete realno tržište.

Više o promociji
FXLider 50e za trgovanje na berzi

Zakoračite u svet trgovanja i počnite da zarađujete na najvećem tržištu na svetu!