FXLider je uvek uz svoje klijente! Od prvog trenutka kada investiraju svoj novac pokušavamo da obezbedimo velike prednosti za naše trejdere.

Uvek imamo posebne ponude i bonus kampanje, bonuse za prvi depozit kao i bonuse za upućivanje prijatelja. Pored toga, za naše VIP klijente nudimo i posebne VIP bonuse.

Sada možete da se obratite našim savetnicima iz tima za podršku za detaljnije informacije o promocijama, iskoristite ove prednosti i počnete da investirate.

FXLider logo

“Second – time deposit” promocija

Uvećajte svoj početni kapital i u zavisnosti od visine depozita iskoristite brojne pogodnosti u vidu:

  • kredit bonusa
  • balans bonusa
  • prilagođenih analiza tržišta
  • dodatne edukacije
  • i još mnogo toga…
Više o promociji

Kredit bonus i Payoff

Iskoristite sve prednosti kredit bonusa – jedinog bonusa koji ne možete izgubiti.
Ukoliko ne želite da čekate da istrgujete zahtevani obim trgovanja za kompletan kredit bonus kako bi ste ga podigli, tu je Payoff opcija.

Više o promociji

Balans bonus

Ukoliko do sada niste iskoristili prednost naših balans bonusa, sada je pravo vreme!

Jedini bonus koji ulazi u Vaš balans!
Balans bonus postaje deo Vaše margine, povećava je i može da se izgubi.

Više o promociji

Priority clients

Da biste postali FXLider-ov Prioritetni klijent potrebno je da imate minimum 50 hiljada €/$ Equity-u bez kredit bonusa na svom računu za trgovanje.

Iskoristite mnogobrojne pogodnosti, kao i specijalne usluge i promocije namenjene samo prioritetnim klijentima. Ostvarite prioritet pri dodeli bonusa, pri povlačenju sredstava,  iskoristite jedinstvenu 1 na 1 edukaciju, kao i još preko 10 usluga namenjenih isključivo prioritetnim klijentima.

Naš Black, Silver i Gold program vam garantuje najbolje uslove trgovanja kao i najbolje bonuse pri sledećim uplatama. Pridružite se grupi klijenata za koje važe posebna pravila – postanite FXLider Priority klijent.

Više o promociji

Long term trejderi

Želite da otvarate dugoročne pozicije na CFD-ovima?

Ovo je prava prilika za Vas. Obezbedite sebi nalog za trgovanje bez prekonoćne kamate na određeni vremenski period. Za konktertnu ponudu i sva pitanje molimo Vas kontaktirajte svog Senior account menadžera.

Više o promociji

Zakoračite u svet trgovanja i počnite da zarađujete na najvećem tržištu na svetu!