O platformi

ZuluTrade predstavlja mrežu provajdera koja prikuplja uspešne signale i formira automatske strategija za trgovanje koje se preslikavaju na vašu platformu. ZuluTrade sistemu možete da pristupite sa svog FXLiDER računa za trgovanje i počnete da koristite signale profesionalnih trejdera koje sami odaberete.

Uz korisnički interfejs na srpskom jeziku ovo je šansa da izaberete između hiljada provajdera signala za trgovanje i automatski pratite njihove strategije!

Sada više ne morate sami da pratite tržište, jer ZuluTrade koji povezuje stotine pofesionalnih trejdera iz celog sveta radi ovaj posao za vas i šalje vam automatski signal za trgovanje. Da biste dobili signal za trgovanje potrebno je samo da izaberete svoje omiljene trejdere, a ZuluTrade će njihove profesionalne savete brzo i automatski prebaciti na vaše račune za trgovanje.

Prikaz platforme

PROBAJTE ODMAH!
ZuluTrade

Probajte odmah|
FXLiDER ZuluTrade vam daje mogućnost da se pridružite elitnoj grupi Forex trejdera koji već koriste ovaj jedinstveni sistem i uzmete deo velikog profita koji se svakog dana pravi upravo uz pomoć signala najboljih trejdera!

Osnovne prednosti ZuluTrade:

 

  • Automatski nalozi na vašoj platformi 5/24
  • ZuluTrade je potpuno kompatibilan sa MetaTrader 4 kao i FXLiDER WebTrader i MobileTrader platformom
  • Birate trejdere na osnovu ocene njihovog učinka
  • Besplatan Demo račun
  • Besplatni Signali
  • Podrška na srpskom jeziku

Da biste otvorili novi realni račun za automatsko trgovanje:

Posetite našu stranicu http://fxlider.zulutrade.com i kliknite na dugme PRAVI račun. Prođite kroz sve korake za otvaranje računa, ostvite svoje podatke i u završnoj fazi ćete dobiti PDF dokument, ugovor, koji bi trebalo da potpišete i pošaljete nama faxom na broj +381 11 715 82 68 ili ga pospisanog skenirajte i pošaljite na podrska@fxlider.com. Nakon ovoga bićete na svom realnom računu za trgovanje potpuno besplatno aktivirate opciju za automatsko trgovanje sa signalima sa ZuluTrade.

Za otvaranje realnog računa za trgovanje koji može da prima signale sa ZuluTrade neophodan je minimalni depozit od €500.

Ukoliko ne želite da odmah povežete svoj realni račun za trgovanje sa ZuluTrade signalima, ovu funkciju možete bez rizika da probate ovde, http://fxlider.zulutrade.com/, otvaranjem besplatnog DEMO naloga koji traje 30 dana.

Da biste otvorili Demo nalog –  na ZuluTrade posetite našu stranicu http://fxlider.zulutrade.com/ i kliknite na dugme DEMO. Ovde unsite svoje podatke i možete da počnete da koristite svoj novi FXLiDER ZuluTrade Demo račun.

Za sva pitanja slobodno kontaktirajte naš tim za podršku.

Provajder signala

Provajderi signala, svoje signale za trgovanje formiraju ili na svojim MT4 platformama ili na ZuluTrade nalozima. U oba slučaja glavni centar njihove trgovine jeste na ZuluTrade platformi.

ZuluTrade snima ove signale i zatim ih upoređuje sa brojevima računa trejdera koji su se ”pretplatili” za odrđene provajdere. FXLider zatim u vremenu od nekoliko milisekundi prebacuje ove signale sa ZuluTrade-a na vaše platforme za trgovanje.

slika desno >

Kako funkcioniše FXLiDER ZuluTrade?

Prijavite se na platformu klikom na dugme