FXLider Pro Trader

Sada imate jedinstvenu mogućnost da u potunosti kontrolišete svoj nalog za trgovanje direktno sa Vašeg mobilnog telefona. Više nećete imati potrebu da palite svoj laptop ili desktop računar, kako biste upravljali svojim računom za trgovanje. U samo nekoliko klikova u FXLider Pro Trader aplikaciji sada možete:

FXLider Meta Trader 4
FXLider Meta Trader 4

FXLider Meta Trader 4

FXLider Meta Trader 4 vam nudi potpuno stabilno rešenje za vaše Forex trgovanje uz primenu tehničke analize. Sa Meta Trader 4 imate sve što vam je potrebno da uvećate svoj profit.

  • Da bi pomagao individualnim klijentima da razviju njihove strategije za trgovanje ponuđena je tehnička analiza, korišćenje grafikona i Savet Eksperta.
  • Meta Trader platforma je podržana na različitim jezicima. Ova platforma može da se koristi u svakoj zemlji na svetu zahvaljujući ovoj mogućnosti.

MT4 Web

Od sada svi FXLider klijenti imaju mogućnost pristupa svim funkcionalnostima MT4 platforme bez instalacije softvera, direktno kroz internet pregledač.

Jednim klikom, pristupite naprednim opcijama Meta Trader-a sa bilo kog uređaja na bilo kom operativnom sistemu (Windows, Mac, Linux).

FXLider MT4 Web
Sirix Web Trader

Sirix Web Trader

  • Interfejs koji je lak za korišćenje
  • Nema instalacije softvera
  • Kupovne i prodajne transakcije sa jednim klikom
  • Zaradite sa Stop Loss – Take Profit ograničenjima
  • Automatizovano trgovanje
  • Deponovanje i povlačenje sredstava Trader procedurama

MT4 Mobile

Trenutno najbolja i najpouzdanija platforma na smart telefonima pomoću koje možete trgovati u svakom trenutku bilo gde da ste!

FXLider Meta trader 4 mobile
FXLider Mobile Trader

FXLider Mobile Trader

Ne propustite priliku sa vodećim mobilnim trgovcem FXLider Mobile Trader!

  • Pristup tržištu i podacima u realnom vremenu
  • Menjački poslovi brzo i lako

FXLider Copy Trade

CopyTrade je novi oblik trgovanja koji trgovačko iskustvo čini potpunim. Sa društvenom mrežom za trgovanje sve postaje jednostavno. Ne morate imati iskustva u trgovanju da biste bili uspešni.

Trenutno najnovija trgovanja na našoj društvenoj mreži. Možete pratiti trenutna trgovanja svih trgovaca sa naše mreže, najboljih trgovaca ili trgovaca koje Vi pratite. Tu ćete videti čime određeni trgovac trguje i kako, i jednim klikom možete iskopirati njegovo trgovanje.

FXLider Copy Trade

Zulu trade

ZuluTrade predstavlja mrežu provajdera koja prikuplja uspešne signale i formira automatske strategija za trgovanje koje se preslikavaju na vašu platformu. ZuluTrade sistemu možete da pristupite sa svog FXLiDER računa za trgovanje i počnete da koristite signale profesionalnih trejdera koje sami odaberete. Uz korisnički interfejs na srpskom jeziku ovo je šansa da izaberete između hiljada provajdera signala za trgovanje i automatski pratite njihove strategije!

FXLider Zulu trade

Zakoračite u svet trgovanja i počnite da zarađujete na najvećem tržištu na svetu!