FXLIDER

OPEN DAY DHE SEMINAR

23.02.2017, Tiranë
24.02.2017, Prishtinë

D           H      M       S

Menu
Info Seminar

RRETH SEMINARIT DHE TAKIMEVE


Open Day: Një mundësi unike në një mjedis të këndshëm, me një filxhan kafe, për të fituar dhe mësuar gjithçka që dëshironi të dini rreth tregtimit në tregjet globale financiare direkt nga ekspertët tanë me përvojë të FXLider.

Seminar: Pas Open Day, ejani në seminar dhe mësoni "15 Hapat e Tregtimit Ditor" në tregjet financiare botërore. Seminari do të mbahet nga drejtorja e FXLider për tregun shqiptar, Ariola Musabelliu.

Nxitoni! Numri i pjesëmarrësve në seminar është i kufizuar 60 vënde

Seminar Lecturer

LIGJËRUESIT


tri1

Ariola Musabelliu

FXLider Senior Account Manager


Diplomuar për Financë-Kontabilitet në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Tiranës. Po mbaron dhe studimet e larta në Fakultetit Juridik të Universitetit të Tiranës. Ajo ka disa përvoja pune si menaxhere marketingu, bankier personale dhe kontabiliste. Pozita e punës aktuale Senior Expert në FXLider. Gjuhë të huja, Anglisht, Italisht, Spanjisht, dhe nivele fillestare Sërbisht.

tri2

Hëna Ymeri

FXLider Senior Account Manager


E lindur më 11.04.1987 në Prishtinë,Kosove. Eksperince bankare dhe disa vite si menaxhere ne disa kompani te shitjes me pakicë.Flet rrjedhshëm gjuhen Angleze dhe Turke.

tri1

Besart Fetahi

FXLider Account Manager


I diplomuar nga Gazi University, Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Administrative në Departamentin e Ekonomisë në Ankara – Turqi. Gjatë studimeve ka eksperiencë kryesisht si Përkthyes i pavarur. Përveç Gjuhës Shqipe flet rrjedhshëm edhe Gjuhën Angleze dhe atë Turke, gjithashtu njeh edhe bazat e Gjuhës Spanjolle dhe asaj Frënge. I interesuar ne Tregjet Financiare dhe ka hobi futbollin.

tri1

Eneida Berberi

FXLider Account Manager


Diplomuar në Fakultetin Juridik dhe Ekonomik. Ajo ka disa përvoja pune si Aistente Personale, Manaxhere Kontratash si dhe përvoja të ndryshme në shitje. Pozita e punës aktuale Senior Expert në FXLider. Flet gjuhë të huaja, Anglisht, Italisht, dhe niveli mesatar Serbisht.

tri2

Kushtrim Hyda

FXLider Account Manager


I diplomuar ne Gjuhe dhe letersi angleze ne Prishtine.

Seminar Program

PROGRAMI


Hours Seminar

OPEN DAY

14:00 - 18:00

Hours Seminar

SEMINAR

18:30 - 20:30

Open day

14:00

FXLider Open Day (ditë e hapur)

Takim informal vetëm për vetëm me ekspertët e FXLider. Mundësi për të marrë përgjigje për çdo pyetje në lidhje me tregtimin në tregjet financiare globale, direkt nga ekspertët tanë.

Ariola Musabelliu, Besart Fetahi, Kushtrim Hyda, Hena Ymeri, Eneida Berberi

Open day

18:00

Përfundimi i ditës së hapur

Të gjithë pjesëmarrësit e seminarit të FXLider mund të relaksohen me pije dhe të kenë një mundësi për ndonjë bisedë të shkurtër joformale me ekspertët tanë.

Open day

18:30

FXLider Seminar: Hyrje

Prezantimi i kompanisë, licensimi, shërbimet për llogaritë demo dhe reale.

Besart Fetahi

Open day

18:45

Hyrje në menaxhimin e parave dhe të riskut

Rregullat themelore të menaxhimit të parave dhe të rrezikut

Open day

19:00

Tema e mbrëmjes - PJESA I: 15 Hapat e Tregtimit Ditor

Si të bëheni me lehtësi një tregtar i suksesshëm?

Ariola Musabelliu

Open day

19:30

Pushim

Pushim për kafe

Open day

20:00

Tema e mbrëmjes - PJESA II: 15 Hapat e Tregtimit Ditor

Si të bëheni me lehtësi një tregtar i suksesshëm?

Ariola Musabelliu

Open day

20:30

Pyetje dhe PërgjigjeSeminar Contact

REGJISTRIMI


Seminar Contact

HARTA


Seminari dhe takimet do të mbahen në hotel "Doro City", Rruga Muhamet Gjollesha, Tiranë.

Seminari dhe takimet do të mbahen në hotel "Sirius", Rruga Agim Ramadani, Prishtinë.

to top