• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Вистинска сметка

  /Вистинска сметка
  Вистинска сметка2017-12-31T11:11:12+00:00

  Сега сте на половина пат до успехот!

  ОТВОРИ ВИСТИНСКИ СМЕТКА

  За да се пријавите на реалната сметка ве молиме да го пополните точно формуларот.

   

  Fortrade Ви се заблагодарува на довербата. Процесот на пријава е брз и целата пријава може да ја завршите за 3 минути. Доколку Ви е потребна помош за да го пополните формуларот контактирајте не на телефон, chat или на е-маил. Нашата корисничка подршка ви стои на располагање.
  Fortrade realni račun