Пробајте го Forex без ризик, регистрирајте се на водечката Fortrade платформа и ќе добиете бесплатна Демо сметка вредна € 100,000!

Оваа демо сметка е најдобар начин без ризик на инвестицијата да се здобиете со практично искуство во Forex. Само еден клик Ве дели од оваа неверојатна можност, пополнете едноставен формулар и регистрирајте се за Вашата сметка. Сите трансакции на оваа сметка се идентични со оние во реалниот Forex.

Fortrade realni račun