FXLider е секогаш со вашите клиенти! Од првиот момент кога тие ги инвестираат своите пари во обид да се обезбедат големи придобивки за нашите трговци.

Секогаш имаме специјални понуди и бонус кампањи, бонуси за прв депозит бонуси за повикување пријатели. Покрај тоа, за нашите VIP клиенти, ние исто така нудиме посебна VIP бонуси.

Сега, може да контактирајте ја нашата поддршка на советници за повеќе информации за промоции, направи поголемиот дел од овие предности и да почне да се инвестира.

FXLider logo

Бонус за добродојдовте

1. Регистрирајте се > 2. Депонирајте > 3. Земете добродојдовте бонус

  1. Отворете бесплатна сметка за тргување во евра или долари
  2. Без провизија и дополнителни трошоци
  3. Тргувајте со поголем капитал низ напредна едукација и професионална подршка
Прочитајте повеќе
Welcome bonus

FXLider bonus kredit

Кредит бонус

Специјални бонуси за безбедно и профитабилни инвестиции на глобалниот финансиски пазар.

FXLider како лидер во иновациите воведува повторно нов концепт на давање поддршка на своите клиенти се со цел да се направи инвестирањето попрофитабилно.
Со неверојатните Бонуси FXLider клиентите сега добиваат можност да влезат во светот на инвестициите со зголемен капитал како никогаш до сега!

Прочитајте повеќе

FXLider Баланс Бонуси

Доколку до сега не сте ја искористиле предноста од нашите бонуси, сега е право време!

Висината на бонусот зависи од висината на вашата инвестиција. Инвестирајте 150 € и ние ќе ви дадеме уште 25 € – започнете со тргување со 175 €! Инвестирајте 350 € и ние ќе ви дадеме уште 50 € – започнете со тргување со 400 €! Инвестирајте 750 € и ние ќе ви дадеме уште 75 € – започнете со тргување со 825 €!

Прочитајте повеќе
FXLider bonusi
FXLider uputi prijatelja

Упатете пријател

FXLider Ја цени вашата лојалност и постојаност во тргувањето. Нашиот бонус за програмата”Упати пријател” е наш начин да Ви се заблагодариме што сте ги представиле на фамилијата и пријателите сите предности на FXLider.

Како добивата бонус?

Многу едноставно! Секој пат кога уклучите во тргување пријател кој ќе отвори сметка и уплати средства, и двајцата ќе имате можност да заработете додатен износ пари- бонус!

Бонусот зависи од видот на сметката што ја отворате.

Прочитајте повеќе

50 € за тргување

FXLider на секој кој сака да се обиде и да искуси тргување на глобален финансиски пазар, му нуди можност да аплицира за 50 € специјално наменети за обука и трговија, и на тој начин, без ризик, да почуствува реално тргување.

Прочитајте повеќе
FXLider 50e za trgovanje na berzi

Влезете во светот на трговијата и заработувајте на најликвидната берза во светот!