FXLider е секогаш со вашите клиенти! Од првиот момент кога тие ги инвестираат своите пари во обид да се обезбедат големи придобивки за нашите трговци.

Секогаш имаме специјални понуди и бонус кампањи, бонуси за прв депозит бонуси за повикување пријатели. Покрај тоа, за нашите VIP клиенти, ние исто така нудиме посебна VIP бонуси.

Сега, може да контактирајте ја нашата поддршка на советници за повеќе информации за промоции, направи поголемиот дел од овие предности и да почне да се инвестира.

FXLider logo

“Second – time deposit” промоција

Зголемете го својот почетен капитал и во зависност од висината на депозитот искористете ги бројните поволности:

  • кредит Бонус
  • баланс Бонус
  • прилагодени анализи на пазарот
  • дополнителна едукацијa
  • и многу повеќе …
Прочитајте повеќе

Кредит бонус и Payoff

Искористете ги сите предности на кредит бонусот- единствениот бонус кој не можете да го изгубите.
Доколку не сакате да чекате да го истргувате потребниот обем на тргувања за комплетниот кредит бонус да би можеле да го подигнете, тука е Payoff опцијата.

Прочитајте повеќе

Баланс Бонус

Доколку до сега не сте ја искористиле предноста на нашите баланс бонуси, сега е право време!

Единствен бонус кој влегува во Вашиот баланс!
Баланс бонусот станува дел од Вашата маргина, ја зголемува и може да се изгуби.

Прочитајте повеќе

Приоритетни клиенти

За да станете Приоритетен клиент на FXLider потребно е да имате минимум 50 илјади €/$ Equity без кредит бонус на својата сметка за тргување.

Искоритете ги многубројните поволности, како и специјалните услуги и промоции наменети само за приоритетни клиенти. Остварете приоритет при доделување на бонусот, при повлекување на средствата, искористете единствена 1 на 1 едукација, како и преку 10 останати услуги наменети исклучиво за приоритетни клиенти.

Нашата Black, Silver и Gold програма Ви гарантира најдобри услови за тргување како и најдобри бонуси при следните уплати. Придружете се на групата клиенти за кои важат посебни правила – станете FXLider Priority клиент.

Прочитајте повеќе

Long term трејдери

Сакате да отварате долгорочни позиции на CFD-еата?

Ова е права прилика за Вас. Обезбедете си налог за тргување без прекуноќни камати на одреден временски период. За конкретна понуда и за сите прашање Ве молиме контактирајте го својот Senior account менаџер.

Прочитајте повеќе

Влезете во светот на трговијата и заработувајте на најликвидната берза во светот!