• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • WebTrader2018-12-26T17:04:36+00:00

  За платформа

  Fortrade Web Trader за тргување на Forex пазарот. Инвестирајте и уживајте со еден клик!

  Нема инсталација на софтверот! Fortrade Web Trader модерната инфраструктура пружа безбедно управување со инвестициите на Forex пазарот.

  Fortrade Web Trader платформата со интерфејс кој е лесен за користење, како заради новиот инвеститор, така и за експертот, е апликација која ќе им се допадне на инвеститорите од сите нивоа.

  Lider Web Trader, Mobil Trader и Meta Trader 4 се сринхронизирани со технолошка инфраструктура за да можете да управувате со вашата сметка на сите платформи. На овај начин, не морате да отворате повеќе сметки, и вашите инвестиции можат да бидат под еден покрив. Уживајте во управувањето на едно место.

  Преглед платформе

  Fortrade Web Trader предности:

  • Интерфејс кој е лесен за користење.
  • Нема инсталација на софтверот.
  • Куповни и продажни трансакции со еден клик.
  • Заработете со Stop Loss – Take Profit ограничувањата.
  • Автоматизирано тргување.
  • Депозитирање и повлекување на средствата со Trader процедури.
  • Брзо, сигурно и лесно.

  Сега, кога ќе посакате, почнете да инвестирате со уживање со водечката апликација Web Trader! За повеќе Lider Web Trader информации, отворете бесплатна демо сметка со $ 100.000 и тргувајте без ризик и почнете да експериментирате!

  Пријавете се на платформата со кликнување на копчето.

  Пријавете се на платформата
  Пријавете се на платформата