• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrader Mobile за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrader Mobile за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • MT4 Web2018-12-26T17:05:04+00:00

  Од сега сите клиенти на Fortrade имаат можност да пристапат кон цел пакет на функционалности за која не е потребна дополнителна софтверска инсталација, директно од Интернет пребарувач.

  Со еден клик, пристапете кон дополнителни функции на Meta Trader платформата, без разлика на оперативниот систем кој го користите (Windows, Mac, Linux).

  Предности на МТ4 платформата:

  • Копмлетна историја на тргувањето
  • Напредни алатки за анализа
  • Целосен сет од наредби за тргување
  • 9 временски рамки

  Пријавете се на платформата со кликнување на копчето.

  Пријавете се на платформата
  Пријавете се на платформата