Кликнете на линкот што се наоѓа подоле за да пристапите до Вашата продавница за апликации и да ја превземете апликацијата,во зависност од оперативниот систем кој го поддржува Вашиот мобилен телефон iOS или Android.

Инструкции за инсталација:


1

1. Одете до Вашата продавница за апликации, пронајдете ја апликацијата “Meta Trader 4” и превземете ја на Вашиот мобилен телефон
2

2. Отворете ја апликацијата и изберете ја првата опција “Login with existing account”
3

3. Напишете во пребарување “fortrade” со цел да го пронајдете Вашиот брокер и откако ќе ви се прикаже Fortrade Fortrade LTD кликнете на него
4

4. Внесете ги податоците за логирање на Вашата Fortrade сметка и одберете ја опцијата “Save password” за да може вашата лозинка да биде запамтена на апликацијата.Откако сте ги внесле податоците кликните на “Sign in” што се наоѓа на горниот дел од екранот
5

5. Кратко причекајте и системот ќе Ве логира на мобилната МТ4 платформа со многу напредни опции
6

<
>