Не ја пропуштајте приликата со мобилниот трговец FXLider Mobil Trader!

Сите инвестициони инструменти на дофат на рака! FXLider, било каде и било кога на финансискиот пазар, со гордост ја претставува револуционерната мобилна апликација. Најдобар начин да се одговори на потребите на широкиот спектар на инвеститори спремни да тргуваат со инструментите кои се наоѓаат на платформата FXLider Mobil Trader. Инвестирањето во валутни деривати, злато и нафта, сега е многу лесно.

FXLider Mobil Trader преминува на брза и лесна варијанта на користење во синхронизација со другите платформи, штеди време и Ви овозможува да управувате со своите инвестиции на едно место. Може да се користи со сите мобилни уреди и паметни телефони на пазарот iPhone, iPad и Blackberry.

Преглед платформе

FXLider Mobil Trader на сите наши инвеститори им нуди:

  • Пристап на пазарот и податоците во реално време.
  • Менувачки функции брзо и лесно.
  • Автоматизирано тргување
  • Хеџување.
  • Stop Loss – Take Profit ограничувања.
  • Отворање и откажување на налог.
  • Графикони – дневно, секој час, 30 минути, 15 минути, 5 минути и 1 минута.
  • Повеќе од 20 технички индикатори.
  • Интерфејс за лесно користење е совршена прилика да се префрлите на мобилна работна површина.
Пријавете се на платформата

За да пристапите до FXLider Mobile Trader платформа преку мобилен прелистувач, кликнете на копчето.

Пријавете се на платформата