• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Fortrade Meta Trader 4

  Fortrade Meta Trader 42018-12-26T17:03:20+00:00

  За платформа

  Fortrade Meta Trader 4 Ви нуди потполно стабилно решение за вашето Forex тргување, со примена на техничка анализа. Со Meta Trader 4 имате се што Ви е потребно да го зголемите својот профит.

  За да ги искористите сите прилики кои Ви се нудат на денешниот пазар, потребно е да реагирате на прав начин, а токму тоа Ви го нуди оваа платформа. Lider Meta Trader 4 ги задоволува сите Ваши потреби на светскиот финансиски пазар, користејќи напредни системи за обработка на податоците.

  Преглед платформе

  Предности на Fortrade Meta Trader 4:

  • За да им помогне на индивидуалните клиенти да ги развијат нивните стратегии за тргување, понудена е техничка анализа, користење на графикони и Совет на Експерти.
  • Историјата се повторува. Старите движења на цените се повторуваат. Meta Trader ќе им помогне на корисниците да го предвидат понатамошното движење на цените во зависност од мобилноста на пазарот.
  • Meta Trader платформата е подржана на разни јазици. Затоа оваа платформа може да се користи во секоја земја на светот.
  • Платформата има широк дијапазон на приспособливи функции. Секој корисник може да види детални карактеристики на финансиските инструменти и на сите групи спрема параметрите кои сам ги одредува.
  • Видете ги Вашите трансакции во секое време и детален извештај на опсегот на операцијата, така што можете да ја одредите Вашата стратегија.
  • Опсежни, разновидни, напредни и персонализирани индикатори и користење на графикони со стратегија што Вам Ви одговара. Потенцијал за поголема заработка така што сами креирате свој систем.
  • Брзо отворање, промена и затворање на трансакциите и уговорите. Со други зборови, максимизирање на профитот, минимизирање на загубата и сите други опции кои ги нуди Meta Trader.
  • По ваша желба, можете да отворите и да користите демо сметка и сами да ја менувате лозинката.
  • Ние сакаме да отворите графикони на платформата и со тоа да станете помалку зависни од една цена.
  • Ќе Ви биде полесно да пронајдете пречки ако ги користите иконите и менијата на платформата и над плаформата.
  • Нудиме Stop Loss како најефтин начин да максимизирате профит. Меморирајте ги трансакциите, за да не морате да бидете покрај компјутерот и да ги занемарите дневните активности, како најефтин начин да ги видите резултатите.

  Преземете ја платформата на вашиот компјутер.

  Превземете ја платформата
  Превземете ја платформата