За платформа

Zulu Trade претставува мрежа на провајдери која собира успешни сигнали и формира автоматски стратегии за тргување кои се пресликуваат на вашата платформа. Кон Zulu Trade системот можете да пристапите преку својата FXLider сметка за тргување и да почнете да ги користите сигналите на професионалните трејдери кои сами ќе ги одберете.

Со корисничкиот интерфејс на македонски јазик, ова е шанса да изберете помеѓу илјадници провајдерски сигнали за тргување и автоматски ги следите нивните стратегии!

Сега повеќе не морате сами да го следите пазарот, затоа што Zulu Trade, кој поврзува повеќе стотини професионални трејдери од целиот свет, ја работи таа работа за Вас и Ви праќа автоматски сигнал за тргување. За да добиете сигнал за тргување, потребно е само да ги изберете своите омилени трејдери, а нивните професионални совети Zulu Trade брзо и автоматски ќе ги префрли на Вашите сметки за тргување.

Да отворите нова вистинска сметка за автоматско тргување:

Посетете ја нашата страница http://fxlider.zulutrade.com и кликнете на копчето ВИСТИНСКА СМЕТКА. Поминете низ сите чекори за отворање на сметка, оставете ги своите податоци и во завршната фаза ќе добиете PDF документ, договор, кој би требало да го потпишете и да ни го пратите преку факс на +381 11 27 51 603 или скенирајте го откако ќе го потпишете и пратете го на support@fxlider.com. После ова ќе бидете на својата реална сметка за тргување и потполно бесплатно активирајте ја опцијата за автоматско тргување со сигналите од Zulu Trade.

За отворање на реална сметка за тргување која може да прима сигнали од Zulu Trade, неопходен е минимален депозит од € 500.

Ако не сакате веднаш да ја поврзете својата реална сметка со Zulu Trade сигналите, оваа функција можете без ризик да ја пробате овде http://fxlider.zulutrade.com/, со отворање на бесплатниот демо сметка кој трае 30 дена.

За да отворите ДЕМО налог – на Zulu Trade посетете ја нашата страница http://fxlider.zulutrade.com/ и кликнете на копчето ДЕМО. Овде внесете ги своите податоци и можете да почнете да ја користите својата нова FXLider Zulu Trade ДЕМО сметка.

За сите прашања слободно контактирајте го нашиот тим за поддршка.

Prikaz platforme

FXLider Zulu Trade Ви дава можност да и се придружите на елитната група на Forex трејдери кои веќе го користат овај единствен систем, и да земете дел од големиот профит кој се прави секој ден со помош на сигналите на најдобрите трејдери!

Основни предности на Zulu Trade:

  • Автоматски налози на вашата платформа 5/24.
  • Zulu Trade е потполно компатибилен со Meta Trader 4 како и FXLider Web Trader и Mobile Trader платформите.
  • Бирате трејдери врз основа на она што направиле.
  • Бесплатна демо сметка.
  • Бесплатни сигнали.
  • Поддршка на македонски јазик.

Како функционира FXLider Zulu Trade?

Пријавете се на платформата

Пријавете се на платформата со кликнување на копчето.

Пријавете се на платформата