• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Fortrade Pro Trader

  Fortrade Pro Trader2018-12-27T09:37:34+00:00

  Најдобра Fortrade мобилна апликација за тргување!

  Fortrade Pro Trader е прилагоден на сите Android и iOS телефони и истиот нуди можност за тргување со преку 100 различни финансиски инструменти на најголемиот финансиски пазар на светот.

  Сега имате единствена можност да во потполност го контролирате својот налог за тргување директно од Вашиот мобилен телефон. Веќе нема да имате потреба да го вклучувате својот лаптоп или компјутер, за да управувате со својата сметка за тргување.

  Приказ на платформата

  Со само неколку кликнувања на Fortrade Pro Trader апликацијата сега можете:

  • Да регистрирате нова сметка за тргување
  • Да преминете од една на друга сметка за тргување
  • Да ја промените лозинката и личните податоци директно во апликацијата
  • Да депонирате средства
  • Да испратите барање за повлекување на средства
  • Да ја користите уникатната ’Double Tap trading’ опција
  • Затворете ги сите отворени позиции со еден клик
  • Да добивате известувања и новости директно на својот телефон во вид на нотификација
  • Да стапите во контакт со поддршка од Fortrade директно преку апликацијата
  • Во потполност имате контрола врз своите позиции и имате увид во комплетната историја на тргувањето
  • Користете ги индикаторите на графиконите
  • Менувајте го изгледот на графиконите и прилагодете ги на своите потреби
  • Имате пристап до најновите вести за пазарот и до економскиот календар
  • И уште многу повеќе

  Превземета ја новата Fortrade Pro Trader апликација веднаш и зачекорете во новата димензија на тргувањето во движење!