FXLider Pro Trader

Сега имате единствена можност во потполност да контролирате свој налог за тргување директно со Вашиот мобилен телефон. Веќе не морате да имате потреба да го вклучувате својот лаптоп или компјутер, за да управувате со својата сметка за тргување. Со само неколку кликови на FXLider Pro Trader апликацијата можете:

FXLider Pro Trader
FXLider Meta Trader 4

FXLider Meta Trader 4

FXLider Meta Trader 4 Ви нуди потполно стабилно решение за вашето Forex тргување, со примена на техничка анализа. Со Meta Trader 4 имате се што Ви е потребно да го зголемите својот профит.

  • За да им помогне на индивидуалните клиенти да ги развијат нивните стратегии за тргување, понудена е техничка анализа, користење на графикони и Совет на Експерти.
  • Meta Trader платформата е подржана на разни јазици. Затоа ова платформа може да се користи во секоја земја на светот.

MT4 Web!

Од сега сите клиенти на FXLider имаат можност да пристапат кон цел пакет на функционалности за која не е потребна дополнителна софтверска инсталација, директно од Интернет пребарувач.

Со еден клик, пристапете кон дополнителни функции на Meta Trader платформата, без разлика на оперативниот систем кој го користите (Windows, Mac, Linux).

FXLider MT4 Web
Sirix Web Trader

Sirix Web Trader

  • Интерфејс кој е лесен за користење
  • Нема инсталација на софтверот
  • Куповни и продажни трансакции со еден клик
  • Заработете со Stop Loss – Take Profit ограничувањата
  • Автоматизирано тргување
  • Депозитирање и повлекување на средствата со Trader процедури

MT4 Mobile!

Во моментов е најдобар и најсигурен платформа на паметни телефони со кои може да се тргува во секое време, каде и да сте!

FXLider Meta trader 4 mobile
FXLider Mobile Trader

FXLider Mobile Trader!

Не ја пропуштајте приликата со мобилниот трговец FXLider Mobile Trader!

  • Пристап на пазарот и податоците во реално време
  • Менувачки функции брзо и лесно

FXLider Copy Trade!

CopyTrade е нов облик на тргување кој искуството во тргувањето го чини потполно. Со друштвената мрежа за тргување се станува едноставно. Не морате да имате искуство во тргувањето за да бидете успешни.

Моментално најновите тргувања на нашата друштвена мрежа.Можете да ги следите моменталните тргувања на сите трговци од нашата мрежа,најдобрите трговци или трговците кои Вие ги следите. Тука ќе видите со што одреден трговец тргува и како со еден клик можете да го ископирате неговото тргување.

FXLider Copy Trade

Zulu trade!

Zulu Trade претставува мрежа на провајдери која собира успешни сигнали и формира автоматски стратегии за тргување кои се пресликуваат на вашата платформа. Кон Zulu Trade системот можете да пристапите преку својата FXLider сметка за тргување и да почнете да ги користите сигналите на професионалните трејдери кои сами ќе ги одберете. Со корисничкиот интерфејс на македонски јазик, ова е шанса да изберете помеѓу илјадници провајдерски сигнали за тргување и автоматски ги следите нивните стратегии!

FXLider Zulu trade

Влезете во светот на трговијата и заработувајте на најликвидната берза во светот!