• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrader Mobile за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrader Mobile за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Отворете сметка

  /Отворете сметка
  Отворете сметка2020-05-15T13:30:05+00:00

  Изберете тип на сметка

  ВИСТИНСКАсметка
  • Без провизија и додатни трошоци
  • До € 2500 бонус
  • Бесплатна Forex Е-книга
  • Фиксни спредови
  • – Брзо и лесно депонирање и повлекување на средствата
  • – Fortrade Meta Trader 4, Fortrader Web и Mobile Trader –
  • Поддршка од нашиот тим 12 часа на ден
  • Дневни анализи на пазарот
  • Личен менаџер на вашата сметка

  ДЕМОсметка
  • – € 100.000 виртуелни пари за Ваше тргување на Forex –
  • – Бесплатни и брзи Forex курсеви –
  • – Поддршка од нашиот тим 12 часа дневно –
  • – Платформи за тргување кои лесно се користат –
  • – Реални вредности на цените на инструментите за тргување –
  • x
  • x
  • x
  • x