• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Успешна вистинска регистрација

  //Успешна вистинска регистрација
  Успешна вистинска регистрација2018-08-08T12:39:59+00:00

  ЧЕСТИТАМЕ, $$FirstName$$

  Ви честитаме на регистрација во Fortrade!

  Вашите податоци за пристап на платформа за тргување се:

  Корисничко име: $$NewAccountName$$

  Лозинка: $$NewAccountPassword$$

  Успешно регистриравте реална сметка за тргување со CFD!

  Пред да започнете со тргување потребно е само да направите брза верификација. Испратете ни скенирани:

  1. Лична карта или пасош
  2. Сметка на Ваше име (за струја, вода, телефон и тн.)

  Скенираните документи испратете ги на email адреса support@fortrade.com.

  Наскоро ќе бидете контактирани од представникот на нашата поддршка на телефонскиот број што сте го навели при регистрацијата.