• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Успешна DEMO регистрација

  //Успешна DEMO регистрација
  Успешна DEMO регистрација2018-08-08T12:39:33+00:00

  ЧЕСТИТАМЕ, $$FirstName$$

  Успешно се регистриравте за демо сметка за тргување на светскиот финансиски пазар.

  Вашите податоци за пристап на платформа за тргување се:

  Корисничко име: $$NewAccountName$$

  Лозинка: $$NewAccountPassword$$

  Сега сте на половина пат до успехот!

  ПОЧНЕТЕ ДА ТРГУВАТЕ ВЕДНАШ!

  Пополнете ја одма формата за регистрација на реална сметка со клик на копчето подоле и почнете да тргувате.

  ОТВОРЕТЕ РЕАЛНА СМЕТКА