• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Бидте професнионалниот клиент

  //Бидте професнионалниот клиент
  Бидте професнионалниот клиент2018-08-08T14:32:43+00:00
  Како да станете професионалниот клиент

  Ако саката да искористите станување професионалниот трговец, ве молиме да снимете нашиот формулар за професионалниот клиент.

  Ве молиме да пополните формулар и со потребни документи испратите по е-маил на professionalsupport@fortrade.com.

  Кликнете тука за подетални инструкции.