• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Управувајте со информациите

  //Управувајте со информациите
  Управувајте со информациите2018-08-08T11:25:19+00:00

  Едноставно.

  Нашите интуитивни трговски платформи се дизајнирани тргувањето биде едноставно, брзо и пријатно. Без разлика дали сте почетник или професионалец, сугарни сме дека ќе најдете нешто што ви одговара.

  Тргување секогаш, секаде.

  Уживајте во вистински пресонализирано трговското искуство, достапно на сите уреди 24 часа на ден, 5 дена во неделата. Започнете тргување со сите ваши омилени валути, акции и производи од вашиот компјутер, телефон или таблет.

  Безбедност, Сигурност и Мир.

  Кога станува збор за онлајн тргување, безбедноста е од голема важност. Ние го разбираме тоа и затоа, нашата цел е да ви обезбедиме сигурна, лиценцирана и регулирана средина за тргување.