• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Испрати документи

  //Испрати документи
  Испрати документи2020-01-05T12:55:44+00:00

  На оваа страница можете да ги испратите потрбните дoкументи за регистрација.

  Документите можете да ги сликате со телефонот и да ни ги пратите преку WhatsApp или Viber на бројот +447521043747.

  Доколку овој метод на поднесување на документи не Ви одговара, можете директно да ги upload-ирате на нашиот сајт користејќи ја формата подолу.

  Подржани формати се:

  pdf, doc, docx, jpeg, jpg, gif

  Максимална големина на податок може да биде до 4MB