• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • CFD на Злато

  CFD на Злато2017-12-31T11:12:01+00:00
  Fortrade zlato

  Регистрирајте бесплатна сметка и почуствувајте го динамичниот свет на онлајн форекс тргувањето, во комбинација со инстантна егзекуција на налози и одличен левериџ на секоја позиција, без оглед на вложената сума. Како додаток, откако ќе отворите сметка ќе добиете инстант пристап до прецизни пазарни информации во реално време, вклучувајќи финансиски податоци, коефициенти, графикони, сигнали за тргување и многу повеќе.

  Зошто да тргуваш со ЗлатоCFDs  и други скапоцени метали со Fortrade?

  За поедноставен преглед, подолу е кратка листа на поволностите што ќе ги добиете штом се вклучите во нашата заедница за тргување:

  • Ние нудиме web платформа која што е многу едноставна, интуитивна и лесна за употреба
  • Тргување со левериџ (leverage): можност да контролирате поголеми позиции со значително помал вложен капитал
  • Транспарентност на спредовите: Ви обезбедуваме прецизно, точно и транспарентно менаџирање на сите “купи-продај” спредови
  • Безбедност: гарантираме целосна безбедност и анонимност на Вашите лични податоци и информации за тргување
  • Нема провизии, ниту скриени трошоци и никаков конфликт на интереси
  • €10,000 (виртуелни пари) демо сметка, индикатори за тргување, сигнали, техничка анализа и повеќе
  • Инстант егзекуција на налози: ги елиминираме сите посредници и користиме врвна технологија за тргување во реално време

  Подолу се некои од нашите најтргувани фјучерси (CFDs) на скапоцени метали:

  ИНСТРУМЕНТ ПРОДАВАЊЕ КУПУВАЊЕ ПРОМЕНА НА ЦЕНА
  SELL BUY