• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Видео Forex едукација

  //Видео Forex едукација
  Видео Forex едукација2017-12-31T11:11:53+00:00

  Што е Forex пазарот? Forex или FX пазарот е скратеница од два англиски збора foreign и exchange, и означува девизен пазар.

  Обемот на тргување на Forex пазарот е 5.5 трилиони долари и претставува најликвиден и најтранспарентен пазар на светот.

  Погледнете ги и нашите оснанати едукативни видео клипови на нашиот YouTube канал Fortrade.

  ВОВЕД ВО FOREX

  Гледајте видео

  ФУНДАМЕНТАЛНА АНАЛИЗА

  Гледајте видео

  ЕКОНОМСКИ КАЛЕНДАР

  Гледајте видео

  ТЕХНИЧКА АНАЛИЗА

  Гледајте видео

  ПОДРШКА И ОТПОР

  Гледајте видео

  ПОДВИЖНИ ПРОСЕЦИ

  Гледајте видео

  ШЕМИ ВО ТРГУВАЊЕТО

  Гледајте видео

  PRICE ACTION TRADING

  Гледајте видео

  WEB TRADER И
  COPY TRADE

  Гледајте видео

  НАПРЕДНО КОРИСТЕЊЕ НА АНАЛИЗА И TRADING CENTRALA

  Гледајте видео

  ДНЕВНИ АНАЛИЗИ И TRADING CENTRAL

  Гледајте видео