Е-КНИГИ

БИДЕТЕ СПРЕМНИ И ПОЧНЕТЕ ТРГУВАЈТЕ СО НАС!

Прочитајте ги тесктовите кои ги припремивме за вас, дојдете на нашите едукативни курсеви, или online семинари и станете успешен trader!

Да бидете успешен Forex трговец морате да бидете во обука. Водечка Forex компанија во нашата област, Fortrade, со своите обучени и професионални советници им обезбедува неопходен тренинг и поддршка за да се осигура дека сите негови клиенти се здобијат со јасна слика за тоа како функционира Forex.

Сите предвидени обуки на Fortrade се стандардизирани, а научените лекции може да се применат во реални услови. Покрај едукативни семинари и вебинари, Fortrade на секој нов клиент кој депонирал средства, бесплатно му дава книга на д-р Слободан Словиќ – Како да заработите на промените на девизните курсеви?

Ресурсите за образование на нашиот сајт ги содржат сите информации кои може да ве интересираат за девизен пазар. Исто така преку нашата веб страница можете да добиете пристап до бесплатна демо сметка со која ќе можете веднаш да започнете со обука. Скапи курсеви што може да се најдат на пазарот сега може да се добијат бесплатно само со Fortrade.

Со бесплатна сметка можете да добиете пристап до три различни трговски платформи, така што нивото на инвестициски вештини може да се стекне и да се надополни во секое време и било каде. Нашите професионални консултанти ќе ви ги дадат сите детали за тоа како да ги користите овие платформи.

Fortrade ви поклонува € 100,000 на демо сметка со која ќе можете да се подобрите на Форекс пазарот, испробајте ги нашите инвестициони инструменти, како и својата стратегија и стекнете се со долгогодишно искуство пред да влезете во вистински трансакција.