Зашто да тргувате преку Fortrade (во соработка со Foretrade Ltd)?

На Fortrade, вие сте трејдер во центарот на нашиот свет. За возврат, ние нудиме листа погодности кои целосно ќе ги задоволат вашите потреби.

Едноставност

Fortrade е направена за секое ниво на тргување и искуство, од почетници до професионалци. Без разлика дали сте тргувале во стотици, или милиони долари, Fortrade е дизајниран само за вас. Ако сте нови во девизната трговија, Fortrade ви овозможува да почнете без ризик, со отворање на пробна сметка со сите активности кои се на нашата официјална платформа за тргување. Кога ќе бидете подготвени за трговија во реални услови, ќе може да се отвори сметка за тргување на Fortrade во истата минута. Ако сте искусен трговец, ќе видите дека тргувањето на Fortrade платформата е лесна за употреба и лесно прилагодлива на вашите лични барања за тргување.

Инструменти за тргување

 • Целосно ажурни стапки: курсеви ажурирани секоја секунда 24 часа на ден.
 • Голем број на валутни парови: 24 часовна понуда за десетици валутни парови.
 • CFD на стоки, метали и на берзански индекси: Подобрете го вашето портфолио за тргување со тргување со нафта, злато, сребро, Насдак индексот и многу други производи.
 • Предност за тргување: Вие можете да тргувате со Leverage од 200:1 – што претставува огромна можност за профит. (Висок степен на Левериџ може да работи против вас, како и за вас).
 • Налози: Тргувајте професионално со само еден клик или со двоен клик да се изврши наредбата. Поставување: Стоп загуба, ограниченост, јод (еден да ги откаже другите) и други.

База на знаење

 • Професионални табели: Лесни за користење, обновени во секое време, можете да зачувате повеќе графикони на одделни страници.
 • Техничка анализа: Широк спектар на технички показатели кои ќе ви помогнат да одлучите.
 • Ажурирани економски календар и анализа: Следете ги економските најави, информирајте се за новините и користете секојдневни коментари на Fortrade, како и анализа за да бидете известени.

Услуги

 • Нема провизии или надоместоци: Нашата политика не вклучува такса за депозит, нема надокнада за тргување, за rollovers, како и надоместоци за повик за маргина. Значи, нема никаква надокнада. Нашите приходи се генерирани на разликата меѓу куповната и продажната цена.
 • Поддршка: Fortrade има мултинационални служба за корисници. Нашиот тим обезбедува поддршка на повеќе јазици и е во состојба да ги задоволи секое прашање или барање.
 • Услуги: Fortrade нуди широк спектар на услуги за образование на онлајн центар за едукација, преку webinars, дневни и неделни анализи на професионална поддршка која е секогаш на располагање.

Сигурност

 • Online заштита: Fortrade користи web-сајт со SSL енкрипција од 256 бита. Нашиот сајт е регистриран во AICPA Web Trust. Покрај тоа, сајтот се тестира и проверува секојдневно со одење низ McAfee сигурносен Sken систем (Haker Сигурност), овозможувајќи им на корисниците заштита од кражба на идентитет и измама со кредитни картички.