• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Успешни трговци

  //Успешни трговци
  Успешни трговци2018-09-18T12:40:51+00:00
  Fortrade uspešni trejderi

  Погледнете ги впечатоците на нашите успешни трејдери

  Младен Тодоровиќ, со тргување на валутни пар USD/RUB, за само 2 дена на вложените 180 $ заработи неверојатни $ 3,264.

  Саша Ристиќ за 2 месеци заработи околу 5 000 $ на светските финансиски пазари.

  Немања Ќираковиќ од Уб на вложените 250 $ заработи повеќе од $ 1.000 долари со тргување на светскиот пазар.

  Томислав Рогиќ за помалку од два месеци на вложените 5000 € оствари добивка од 2.182 €.

  Никола Алексиќ, туристички водич и девизен трговец во Fortrade, добива 10% профит на месечно ниво на вложениот капитал.

  Погледнете ја приказната на Мирослав Костиќ од Белград, кој за две години тргување со Fortrade на Форекс берзата оствари профит од 200% и обезбеди постојан извор на приход.

  Даниела Крал за 6 месеци оствари добивка од 80% на нејзината првобитна инвестиција во девизниот пазар. Можете и Вие да го направите тоа!

  Дејан Ѓокиќ од Ужице со вложените 300 € оствари заработка од 3000 € со тргување на светскиот финансиски маркет.