• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Мисија на компанијата

  //Мисија на компанијата
  Мисија на компанијата2017-12-31T11:11:21+00:00
  Fortrade misija

  Задоволство ни е да ви посакаме добредојде во Fortrade и нашиот партнер Fortrade.

  Во денешниот турбулентен глобален финансиски пазар, инвеститорите бараат нови начини за да се обезбеди профит. Девизната трговија им нуди на инвеститорите возбудлива можност и пазар за приватна fx трговија, која расте повеќе од 500% на годишно ниво. Во минатото, банките и другите големи финансиски институции, вооружени со моќни инструменти за тргување, до кои приватните инвеститори немале пристап, биле во предност во однос на приватни трговци. Благодарение на Fortrade тоа веќе не е случај. Fortrade нуди онлајн платформа за тргување која е едноставна за користење за почетници како и за најумешни трговци со сите потребни инструменти. Дизајнирано од трговците за трговците, нудејќи ниски фиксни Fortrade спредови, 24-часовно тргување, 55 валутни деривати, плус CFD на метали, стоки и берзански индекси. Ние тргуваме без провизија, и може да се отвори сметка во евра или долари.

  Обидете се на нашата бесплатна демо пробна сметка со 100.000 долари. Следете ги нашите информации, читајте ги нашите секојдневни мислења, и кога сте подготвени, отворете вистинска сметка и почнете со тргување. Ние во Fortrade му даваме големо значење на градењето на долгорочни односи со клиентите. Ги прифаќаме Вашите сугестии и ве охрабруваме да ја користите стручноста на нашиот професионален персонал за поддршка. Ние ќе направиме се што е во наша моќ да се направи вашата трговија успешна, затоа што во Fortrade во кој ќе инвестирате, вие сте центарот на нашиот свет.

  Со почит,
  Fortrade услуги за клиентите
  support@fortrade.com