• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
    Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
    Fortrade
    Тргувајте со CFD онлајн
    Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
    Fortrade
    Тргувајте со CFD онлајн
  • Кариера

    //Кариера
    Кариера2017-12-31T11:11:17+00:00

    Меѓународна кариера и конкурентна плата!

    Fortrade je е интернационална компанија и регионален лидер во глобалното тргување, присутен повеќе од 5 години во регионов. На своите клиенти им овозможува тргување на финансискиот пазар преку најмодерни платформи за тргување како и можност за тргување со широк спектар на производи како што се валути, добра, акции и индекси. Тоа што Fortrade ја прави посебна компанија, е извонредната подршка на клиентите составена од тим на експерти. Fortrade ги шири своите активности и распишува конкурс за работно место.

    Expert Salesperson – Business to Customers (B2C)

    Белград

    Број на работни места: 1

    Доколку знаете да продавате,вашето место е кај нас!

    Oпис на работа

    • Продажба и презентација на финансиски услуги на компании по телефонски пат
    • Состаноци со клиентите  заради понуда на најдобра опција за нив
    • Комуникација со клиентите на дневно ниво
    • Одржување контакти со постоечките клиенти  во регионот
    • Учествување на стручни семинари и вебинари
    • Правење на извештаји, месечни и дневни планови
    • Работа во CRM база на податоци
    • Техничка и друга подршка на клиентите

    Што ние очекуваме од Вас?

    • Факултетска диплома – пожелна (економија и финансии се предност)
    • Одлични комуникациски вештини и претходно искуство во продажба
    • Се препорачува познавање на Англиски јазик
    • Ориентираност кон клиентите и на резултатите
    • Желба за стекнување нови знаења и вештини

    Што да очекуваат кандидатите кога ќе ја добијат работата?

      • Константна обука и усовршување
      • Конкурентна плата

    Можност за брзо напредување

    • Работа во канцеларија во пријатно и динамично работно опкружување
    • Работа во интернационално опкружување

    Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, пратете ни го Вашето CV со слика на cv@fortrade.com. Ќе бидат исконтактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг и кои ќе ги исполнуваат условите.