• Отворете демо сметка за тргување, со 100 000 виртуелни средства. Едноставно, сигурно и 100% без ризик!
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за iOS
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
  Превземете ја апликацијата Fortrade Pro Trader за ANDROID
  Fortrade
  Тргувајте со CFD онлајн
 • Демо сметка

  /Демо сметка
  Демо сметка2017-12-31T11:11:38+00:00

  Пробајте го Forex без ризик, регистрирајте се на водечката Fortrade платформа и ќе добиете бесплатна Демо сметка вредна € 100,000!

  Оваа демо сметка е најдобар начин без ризик на инвестицијата да се здобиете со практично искуство во Forex. Само еден клик Ве дели од оваа неверојатна можност, пополнете едноставен формулар и регистрирајте се за Вашата сметка. Сите трансакции на оваа сметка се идентични со оние во реалниот Forex.

  Fortrade realni račun