Внимание за ризик: Тргувањето со CFD, носи висок ризик. Вашиот капитал е под ризик.

Подршка

Тим предводен од над 70 експерти Ви стои на располагање 12 часа на ден, 5 дена во неделата за било какви прашања, поддршка и помош на вашиот јазик!

Дознај повеќе

Лиценца

Fortrade работи во партнерство со Fortrade Ltd, компанијата која се наоѓа во Велика Британија, која е овластена и регулирана од страна на FCA.

Дознај повеќе

Што е Forex

Forex или FX пазар е кратенка од зборовите foreign и exchange, и означува девизен пазар кој е најликвиден и најтранспарентен пазар на светот.

Дознај повеќе

Неограничени можности за тргување

Тргувајќи на Fortrade платформите, имате единствена можност да заработите и кога цените раснат но и кога цените паѓаат, со едноставно влегување во BUY или SELL позиција

Нашето портфолио од преку 150 инструменти на трејдерите им нуди секојдневни прилики за тргување:

Валуте

CFD на добра

CFD на акции

CFD на индекси

ИНСТРУМЕНТ ПРОДАВАЊЕ КУПУВАЊЕ ПРОМЕНА НА ЦЕНА
SELL BUY

Fortrade Едукативен центар

Семинари

Семинар + Open day

Пријавете се тука

Fortrade ТВ – поддржано од Trading Central

Станете Fortrade приоритетен клиент и добијте ексклузивен пристап до свежи, најнови вести и анализи во живо од светските пазари, директно на Fortrade ТВ поддржано од Trading Central.

priority client tv

Влезете во светот на трговијата и заработувајте на најликвидната берза во светот!