Внимание за ризик: Тргувањето со CFD, носи висок ризик. Вашиот капитал е под ризик.

Подршка

Тим предводен од над 70 експерти Ви стои на располагање 12 часа на ден, 5 дена во неделата за било какви прашања, поддршка и помош на вашиот јазик!

Дознај повеќе

Лиценца

FXLider работи во партнерство со Fortrade Ltd, компанијата која се наоѓа во Велика Британија, која е овластена и регулирана од страна на FCA.

Дознај повеќе

Што е Forex

Forex или FX пазар е кратенка од зборовите foreign и exchange, и означува девизен пазар кој е најликвиден и најтранспарентен пазар на светот.

Дознај повеќе

Неограничени можности за тргување

Тргувајќи на FXLider платформите, имате единствена можност да заработите и кога цените раснат но и кога цените паѓаат, со едноставно влегување во BUY или SELL позиција

Нашето портфолио од преку 150 инструменти на трејдерите им нуди секојдневни прилики за тргување:

Валуте

CFD на добра

CFD на акции

CFD на индекси

Започнете да тргувате

ИНСТРУМЕНТ ПРОДАВАЊЕ КУПУВАЊЕ ПРОМЕНА НА ЦЕНА
SELL BUY

FXLider Едукативен центар

Семинари

Скопје – 17.02.2017.
Семинар + Open day

Тирана 23.02.2017.
Приштина 24.02.2017.
Семинар + Open day

Вебинари

Нареден вебинар –
Вовед во Forex
07.03.2017. во 18ч

Пријавете се тука

Нареден вебинар –
ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ФИНАНСИСКИОТ СВЕТ?
09.03.2017. во 18ч

Пријавете се тука

Нареден вебинар –
Вовед во Forex
14.03.2017. во 18ч

Пријавете се тука

Нареден вебинар –
Вовед во Forex
21.03.2017. во 18ч

Пријавете се тука

Нареден вебинар –
Вовед во Forex
28.03.2017. во 18ч

Пријавете се тука

FXLider ТВ – поддржано од Trading Central

Станете FXLider приоритетен клиент и добијте ексклузивен пристап до свежи, најнови вести и анализи во живо од светските пазари, директно на FXLider ТВ поддржано од Trading Central.

Влезете во светот на трговијата и заработувајте на најликвидната берза во светот!