Kako trgovati zlatom? 2017-12-31T11:16:45+00:00

TEL: +381 11 7158 258

BESPLATNA E-KNJIGA “KAKO TRGOVATI ZLATOM”

Preuzmite svoj besplatni primerak i savladajte osnove trgovanja zlatom na najvećem tržištu na svetu

Prijavite se i preuzmite e-knjigu

Jedan od najmodernijih poslova današnjice – trgovina cenom zlata (takozvanim CFD-ovima zlata) na svetskoj berzi putem interneta. Ne morate biti finansijski ekspert da bi ste trgovali na svetskoj berzi. Tamo već trguju milioni ljudi poput vas, kao i hiljade naših sugrađana.

Fortrade Vam poklanja e-knjigu pod naslovom “Kako trgovati zlatom”, kako bi ste savladali osnove trgovanja ovim plemenitim metalom na svetskoj berzi.

U ovoj knjizi saznaćete:

  • Upoznavanje sa zlatom
  • Zlato u moderno doba
  • Potreba za zlatom
  • Istorijska povezanost
  • Zlato i američki dolar
  • Zlato i drugi plemeniti metali

Gold e-book

Popunite formu i preuzmite svoj besplatni primerak

Vaš kapital je pod rizikom i može se dogoditi da Vaši gubici premaše Vaše depozite.

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.