Investirajte pametno 2017-12-31T11:17:03+00:00

TEL: +381 11 7158 258

ČESTITAMO, I VI STE ODLUČILI DA PAMETNO INVESTIRATE!

Besplatno DEMO trgovanje

I ja sam počeo kao i Vi i u tri jednostavna koraka našao sam se u svetu beskonačnih mogućnosti za investiranje i ostvarivanje neverovatnih profita. MOJ ŽIVOT SE PROMENIO!

Registrovao sam se kod Fortrade-a, vežbao na DEMO računu sa 100 000 virtuelnih evra i rešio da investiram. Počeo sam sa svotom koju sam tada sebi mogao da priuštim, sa 250€ i za 3 meseca ostvario profit od 728€. Danas su moje investicije, a samim tim i profiti znatno veći! Krenite mojim stopama, investirajte pametno.

ŽELIM VAM VISOKE PROFITE!

3 KORAKA KA PROFITU

  • Registrujte se
  • Vežbajte na DEMO sa 100.000€ bez rizika
  • Investirajte

Da biste započeli trgovanje popunite formu i počnite da zarađujete

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.