Brexit 2017-12-31T11:16:51+00:00

TEL: +381 11 7158 258

DA LI ĆE UK IZAĆI IZ EU?

Bez obzira na ishod referenduma, jedno je sigurno – Svetsko finansijsko tržište će reagovati!

Britanci će u četvrtak, 23. juna 2016. odlučiti o sudbini svoje države. Mišljenja su i dalje podeljena, s tim da se možda blaga prednost daje opciji za ostanak u EU.

Bez obrzira na ishod referenduma, jedno je sigurno – Svetsko finansijsko tržište će reagovati, kada očekujemo povećane oscilacije na tržištu neposredno pre i nakon finalnog glasanja.

Velike oscilacije na tržištu značiće i veliku priliku za zaradu, zato svima koji žele da iskoriste ovaj događaj i uplate sredstva na svoj nalog za trgovanje do 22. juna u ponoć, odobrićemo dodatnih 100% bonusa na bilo koji uplaćeni iznos.

Pravila i uslove za bonus možete pročitati ovde.

Otvorite odmah svoj nalog za trgovanje i budite spremni pred ovaj istorijski događaj!

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.