BEOGRAD – Juče, 11.2.2014. u Beogradu u Severnom Bulevaru broj 6, otvorene su nove kancelarije kompanije Fortrade, koje je svečano otvorio ambasador Izraela u Beogradu, Josef Levi. Tradicionalno je presečena crvena traka, čime je i zvanično obeležen početak rada Fortrade-a u novim prostorijama.
Pred sobom vidim tim uspešnih i veoma pozitivnih ljudi. Sa takvim timom i energijom koju osećam, budućnost vas i vaše kompanije je izvesna. Danas sam upoznao odlične stručnjake iz finansija i naučio mnogo. Hvala vam, bila mi je čast’, rekao je ambasador Josef Levi, obraćajući se zaposlenima Fortrade-a.
Fortrade trenutno zapošljava preko 30 finansijskih stručnjaka iz celog regiona sa tendencijom širenja i otvaranja novih radnih mesta u godini pred nama.
’2013. godina je donela odlične prihode nekim od naših klijenata. Dokazali smo da je moguće. Posvećeni smo najboljoj mogućoj podršci, povećavajući klijentima šanse za zaradu tokom duge ekonomske krize. Ponos kompanije čini tim eksperata iz Srbije koji rade u Fortrade-u ovde u Beogradu i odlučni smo da taj tim nastavimo da širimo’ rekao je generalni direktor kompanije Fortrade, Zevi Goldman.
Fortrade već četvrtu godinu uspešno posluje u Srbiji i predstavlja deo internacionalne grupacije koja je aktivna u Izraelu, Kini, Azerbejdžanu, Grčkoj, Albaniji i državama bivše Jugoslavije. Fortrade, pored podrške, svojim klijentima obezbeđuje platforme za pristup i trgovanje na globalnom finansijskom tržištu. Platforme predstavljaju softver prilagođen svim uređajima pomoću kojeg klijenti, putem interneta, pristupaju tržištu na kojem imaju mogućnost trgovanja valutama, robama, indeksima i akcijama najvećih svetskih kompanija.