Naftë e Papërpunuar CFDs

//Naftë e Papërpunuar CFDs
Naftë e Papërpunuar CFDs 2017-12-31T12:06:49+00:00

Regjistroni llogarinë tuaj FALAS dhe filloni një eksperiencë me të vërtetë intuitive të tregtimit online, së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave të shkëlqyeshme në çdo tregtim – pa marrë parasysh se sa pak apo sa të holla depozitoni. Plus, sapo ju të hapni një llogari, ju do të merrni qasje të menjëhershme në informacionet e tregut në kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, listat, sinjalet tregtare dhe shumë më shumë se kaq.

Pse të tregtoni me naften në CFD dhe produktet tjera të energjisë me Fortrade?

Për të thënë atë thjeshtë, këtu është një listë e shpejtë nga përfitimet që ju do të merrni kur i bashkoheni komunitetin tonë të tregtimit:

  • Ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe i lehtë për ta përdorur.
  • Leven e tregtimit: mundesi te madhe të tregtimit me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparenca e taksav: ne ofrojmë një trasparenc të sakt në kohë të të gjitha diferencave në mes të qmimit të blerjes dhe të shitje.
  • Siguria: ne garantojmë anonimitetin e plotë dhe sigurinë e të dhënave tuaja personale,  informacionit dhe të transaksioneve.
  • Nuk ka komisione, nuk ka taksa të fshehura dhe nuk ka konflikte të interesit.
  • Merrni një llogari me € 10.000 për tu praktikuar, në treguesit tregtare, sinjalet, modele e grafikave dhe shumë të tjera.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i urdhërit: ne kemi zgjedhur disa nga njerezit me kompetent te udhëheqjes industiale dhe teknologjike për të ekzekutuar tregtimin tuaj në kohë reale.

 

Më poshtë janë disa nga produktet tona më aktive të energjisë:

Fortrade nafta
INSTRUMENTI SHES BLEJ NDRYSHIMI I ÇMIMIT
SHES BLEJ