Ari CFDs

Ari CFDs 2017-12-31T12:06:49+00:00
Fortrade zlato

Regjistrohu llogarinë tuaj FALAS përjetoni eksperiencë me të vërtetë intuitive tregtare online , së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave të shkëlqyer në çdo tregti – pa marrë parasysh se sa pak apo sa të holla sa ju keni hedhur poshte. Plus, sapo ju të hapur një llogari, ju do të merrni qasje të menjëhershme të sakta, informacionin e tregut në kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, Listat, sinjale tregtare, dhe shumë shumë më shumë.

Pse tregtisë në CFDs, Ar dhe metale të tjera të çmuara me Fortrade?

Për të mbajtur atë të thjeshtë, këtu është një listë e shpejtë nga përfitimet që ju do të merrni kur ju i bashkoheni komunitetin tonë tregtare:

  • Ne ofrojmë një ndër-platformë që është super-thjeshtë, intuitiv dhe e lehtë për ta përdorur.
  • Leva tregtare: të fitojë ekspozimit të madh në tregjet larmishëm me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparenca e Spred-it: ne ofrojmë në kohë, të saktë, transparent dhe trajtimin e të gjitha diferencave te pozicioneve “blej-shit”.
  • Siguria: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e të dhënave tuaja personale informacionit dhe të transaksioneve.
  • Nuk ka komisione, taksa të fshehur dhe konflikte të interesit.
  • Merrni llogari € 10.000 për praktikë, me treguesit tregtar, sinjale, term modele dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm : kemi prerë çdo ndermjetesim dhe përdorim teknologjitë të industrisë-udhëheqëse për të ekzekutuar tregtimin tuaj në kohë reale.

 

Më poshtë janë disa nga metalet e çmuar më aktive qe tregtohen:

INSTRUMENTI SHES BLEJ NDRYSHIMI I ÇMIMIT
SHES BLEJ