Shkëmbimi në FOREX

//Shkëmbimi në FOREX
Shkëmbimi në FOREX 2017-12-31T12:06:49+00:00
Fortrade instrument Forex

Krijoni një llogari FALAS dhe fitoni një eksperiencë me të vërtetë te paharrushme ne tregtine online , së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave të shkëlqyer në çdo tregtim – pa marrë parasysh se sa eshte shuma e parave  te investuar. Plus,kur ju hapni një llogari, ju do të merrni qasje të menjëhershme dhe  të sakta, informacionet mbi tregut në kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, Listat, sinjale tregtare, dhe shumë shumë më shumë.

Pse te tregtoni me Fortrade?

Për ta bërë më të thjeshtë, këtu është një listë e shpejtë nga përfitimet që ju do të merrni kur ju i bashkoheni komunitetit tonë tregtare:

Ne ofrojmë një platformën që është super e thjeshtë, intuitiv dhe e lehtë për ta përdorur.

  • Leva e tregtimit : Mundesin e  ekspozimit me nje shume me të madhe në tregje,kur ju keni një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparent ne spread: ne ofrojmë në kohë të saktë dhe transparente , trajtimin e të gjitha diferencave te spread-it ne Bid-Ask.
  • Siguria: ne garantojmë siguri të plotë dhe anonimitetin e të dhënave tuaja personale dhe informacionit të transaksioneve.
  • Nuk ka komisione, nuk ka taksa te fshehura dhe nuk ka konflikte  interesi.
  • Merrni një llogari € 10.000 per praktikë, Indikatoret tregtare, sinjale, grafike partner etj.

      Ekzekutim i menjëhershëm i urdhërit: kemi prerë çdo ndërmjetsues duke përdorur teknologjinë e fundit për të ekzekutuar tregtimin tuaj në kohë reale.

Më poshtë janë disa nga çifte monedhat më aktive qe tregtohen ne Forex

INSTRUMENTI SHES BLEJ NDRYSHIMI I ÇMIMIT
SHES BLEJ