Aksionet CFDs

Aksionet CFDs 2017-12-31T12:06:47+00:00

Regjistroni llogarinë tuaj FALAS dhe përfitoni një eksperiencë me të vërtetë intuitive tregtimi online së bashku me ekzekutimin e shpejtë dhe levave financiare të shkëlqyera në çdo tregti – pa marrë parasysh se sa pak të holla ju keni investuar. Plus, sapo të keni hapur një llogari, ju do të merrni qasje të menjëhershme në informacionin e tregut në kohë reale, duke përfshirë të dhënat financiare, kuotat, listat, sinjalet tregtare, dhe shumë e shumë më shumë.

Pse të tregtoni në Indekse CFD me Fortrade?

Këtu është një listë e shpejtë nga përfitimet që ju do të merrni kur i bashkoheni komunitetit tonë tregtar:

  • Ne ofrojmë një platformë që është super e thjeshtë, intuitive dhe e lehtë për ta përdorur.
  • Tregtimi me leva: fitoni ekspozim të madh në tregjet e larmishme me një sasi relativisht të vogël të kapitalit të investuar.
  • Transparenca e spredit: ne ofrojmë në kohë, saktisht, dhe trajtimi transparent  e të gjitha spreadeve ofertë-kërkesë.
  • Siguria: ne garantojmë sigurinë e plotë dhe anonimitetin e të dhënave tuaja personale dhe informacionit të transaksioneve.
  • Nuk ka komisione, nuk ka taksa të fshehura dhe nuk ka konflikte të interesit.
  • Merrni një llogari praktike 10.000 € , tregues tregtare, sinjale, modele grafiku dhe më shumë.
  • Ekzekutimi i menjëhershëm i urdhërit: Përdorim teknologji industry-leading për të ekzekutuar tregtimet tuaja në kohë reale.

Më poshtë janë disa nga indekset tona më aktive të tregtimit CFD:

INSTRUMENTI SHES BLEJ NDRYSHIMI I ÇMIMIT
SHES BLEJ