Produkte për tregti

/Produkte për tregti
Produkte për tregti 2018-02-12T12:44:29+00:00

Çift monedhat

Çiftet Forex Qasje të menjëhershme në mbi 60 çift monedha, duke përfshirë të gjitha kombinimet e mëdha (p.sh. EUR / USD – Euro Zona / Shtetet e Bashkuara), Çiftet Minor/Cross-Valuta (p.sh. EUR / GBP – Euro Zona / Mbretëria e Bashkuar) dhe kombinime ekzotike (p.sh. USD / HKD – Dollar amerikan / Hong Kong Dollar). Ndryshe nga tregjet e tjera financiare, tregu Forex mund të jetë fitimprurës në dy kushte te tregut: rrënëse dhe ngritëse . Kjo për shkak se në Forex ju keni mundësi për të ‘blerë’ ose ‘shitur’ një kurs këmbimi, në varësi të drejtimit që ju mendoni se ajo do të shkojë.

Ari CFD

Përfitoni nga lëvizjet e çmimeve në bursë. Me Fortrade ju mund të bleni dhe të shisni Mallrat e CFDs (Kontratat për dallimet) në të gjitha metalet kryesore duke përfshirë platiniumin, bakrin, argjendin dhe natyrisht arin – metali me i kërkuar ne botën e tregtimit. Çmimet arit CFD janë konsideruar përgjithësisht më të paqëndrueshme se çmimet e mallrave të tjera, dhe si të tilla janë të preferuar nga shumë tregtarë.

Nafta CFD

Tregtoni me një gamë të gjerë të CFD produkteve të energjisë – West Texas Intermediate (WTI), Brent Crude, dhe më shumë. Ky treg është i njohur për paqëndrueshmërinë e saj të jashtëzakonshme dhe të likuiditetit të qëndrueshëm, të cilat ofrojnë një kthimi të lartë të investimeve për nivele më të larta se sa mesatarja e saj e rrezikut. Quhet edhe “Ari i Zi” për shkak të rëndësisë së saj të qartë për ekonominë globale.

Agrokulturë CFDs

Me Fortrade ju mund të krijoni një portofolio të larmishme ne ushqim dhe bujqësi. Ne ofrojmë një numër të mallrave dhe kulturave bujqësore si dhe materiale të tjera të para si gruri, misri, sheqeri dhe pambuku. Këto produkte të zakonshme, të cilat tregtohen shumë në tregjet e mallrave dhe shkëmbimeve në mbarë botën, luajnë një rol të rëndësishëm në ekonominë e sotme globale. Dhe, pasi ato janë shpesh subjekt i paqëndrueshmërisë ekstreme të çmimeve, e ardhjma dhe çmimet e tyre mund të ofrojnë mundësi të mjaftueshme për të bërë të ardhura të mëdha nga investimet pjesërisht të vogla.

Index CFDs

Tregtoni me Fortrade në S & P 500, Dow 30, FTSE 100 (UK), GER 30 (Gjermani), Nikkei 225 (Japoni) dhe indekset e tjera kryesore. CFDs indekset ju ofrojë një rrugë e investimeve për të përfituar nga sektorët e industrisë ose në tregun kryesor si një tërësi. CFD orët tregtare janë në përputhje me shkëmbimet e aksioneve përkatëse në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar, Evropë dhe Azi.

Aksionet në CFD

Me Fortrade, ju mund të tregtoni 100 aksionet globale e CFDs te disa kompanive më të mëdha dhe më me ndikim në SHBA (të listuara në NYSE, NASDAQ) dhe në Europë (listuara në Londër Stock Exchange, Frankfurt Stock Exchange, Euronext etj). Nëse ju mendoni se cmimet e aksioneve do të shkojnë lart ose poshtë, CFDs do ju lejoj ndryshimin e çmimit të një aksioni të veçantë me shpejtesi dhe me lehtësi.

Kushtet e tregtimit

Këtu mund të shkarkoni të gjitha kushtet e tregtimit për çdo produkt individual që tregtohen ne platformën e Fortrade. Kushtet e tregtimitjanë në PDF. Ne ju Urojmë tregtim të suksesshëm dhe përfitues!

Kushtet e tregtimit ECN

Këtu ju mund të shihni kushtet e tregtimit për llogaritë e ECN. Llogaritë ECN ndryshojnë nga llogaritë e zakonshme, ku urdhërat jepen direkt në treg, spread është shumë më e vogël duke filluar në 0,5 pips + (komisioni) i cili redukton kostontregtare. Në llogaritë e ECN nuk ka ri-citim dhe kaakses të drejtpërdrejtë në likuiditetin e tregut.

Rollover Data

Qëndroni në kontaktmedatatRollover në çdo kohë.

Hyni ne boten e tregtimit dhe filloni te perfitoni ne tregun me te madh ne tregun boteror!