Platformë

Zulu Trade është një rrjet i ofruesve që mbledhin sinjale dhe formojnë një strategji të suksesshme të automatizuar tregtimi që pasqyrohen në platformën tuaj. Në sistemin Zulu Trade ju mund të hyni perms llogarisë tuaj të FXLider dhe filloni të përdorni sinjale profesionale të tregtarëve që ju I zgjidhni vetë.

Përdorim në gjuhën shqipe, ky është një shans për të zgjedhur mes mijëra sinjaleve tregtare dhe automatikisht të ndiqni i strategjitë e tyre!

Tani nuk ka nevojëtë ndiqni tregun, sepse Zulu Trade, lidh qindratregtarë profesionale në mbarë botën, di të bëjë punën për ju dhe ju dërgon sinjal të automatizuar tregtimi. Për të marrë një sinjale për të tregtuar, duhet vetëm të zgjidhni tregtarin tuaj të preferuar, dhe këshillat e tyre profesionale Zulu Trade shpejt dhe automatikisht ju transferon në llogarinë tuaj për tregtim.

Për të hapur një llogari të vërtetë për të tregtuar automatikisht:

Vizitoni faqen tonë http://fxlider.zulutrade.com dhe klikoni LLOGARI E VËRTET. Kaloni në të gjitha hapat për hapjen e llogarisë, lini të dhënat tuaja dhe faza e fundit do të merrni dokumentin pdf i cili duhet të nënshkruhet dhe të na dërgoni përmes numrit të faksit +381 11 27 51 603 ose skanojeni pasi ta nënshkruani dhe dërgojeni në support@fxlider.com. Pas kësaj do të jeni në llogarinë tuaj reale tregtare dhe mund të aktivizoni opsionin krejtësisht falas për sinjalet tregtare automatike të Zulu Trade

Për të hapur një llogari të vërtetë tregtare që merr sinjale nga Zulu Trade, është e domosdoshme një depozitë minimale prej € 500.

Nëse ju nuk dëshironi menjëherta lidhni llogarinë tuaj të vërtetë me sinjalet Zulu Trade, këtë funksion pa rrezik ju mund të provoni këtu, http://fxlider.zulutrade.com/, duke hapur llogari falas demo e cila zgjat 30 ditë.

Për të hapur një llogari demo – Zulu Trade – http://fxlider.zulutrade.com/ vizitoni faqen tonë dhe klikoni demo. Këtu shkruani të dhënat tuaja dhe ju mund të filloni duke përdorur llogarinë tuaj të re demo të FXLiderZulu Trade.

Për çdo pyetje ju lutem kontaktoni ekipin tonë të Shërbimit.Stafi I Supportit..

Platformat ekranit

FXLider Zulu Trade ju jep mundësinë për t’u bashkuar me një grup elitë të tregtarëve të Forex të cilët tashmë përdorin këtësistem veprimi, dhetë marrni një pjesë të fitimeve të mëdha të cilat bëhen çdo ditë duke përdorur sinjale të tregtarit më të mirë!

Përfitimet kryesore të Zulu Trade:

  • Urdhra Automatik në platformën tuaj 24ore/5 ditë.
  • Zulu Trader është plotësisht e sinkronizuar me Meta Trader 4 dhe FXLider Web Trader dhe platformat Mobile Trader.
  • Zgjidhni tregtarët në bazë të asaj cfarë kanë bërë.
  • Llogari demo pa pagesë.
  • Sinjale pa pagesë
  • Mbështetje në gjuhën shqipe.

Si funksionon FXLider Zulu Trade?

Hyni në platformën

Hyni në platformën duke klikuar në butonin.

Hyni në platformën