WebTrader

WebTrader 2017-12-31T12:06:51+00:00

Platformë

Fortrade Web Trader për të tregtim në tregun Forex . Investoni dhe kënaquni me një klikim!

Nuk ka nevojë të instaloni software! Infrastruktura moderne e Fortrade Web Trader siguron menaxhim të sigurtë të investimeve në tregun Forex.

Fortrade Web Trader platforma me pamje të thjeshtë për tu përdorur si nga investuesit e rinj ashtu dhe nga ekspertët , për të gjthë nivelet e investuesve.

Fortrade Web Trader, Mobil Trader i MetaTrader4 janë të sinkronizuara me infrastruktura teknologjike kështu që ju mund të menaxhoni llogarinë tuaj në të gjitha platformat. Në këtë mënyrë, nuk keni nevojë të hapni llogari të shumëfishta, dhe investimi juaj mund të jetë nën një çati. Kënaquni me menaxhimin e menaxhimin e transaksioneve tuaja nga një pikë e vetme.

Platformat ekranit

Përparsitë e Fortrade Web Trader:

  • Paraqitje e thjeshtë për t’u përdorur.
  • Nuk kërkon instalim softwar-i.
  • Blerje dhe Shitje, transaksione me një klikim të vetëm.
  • Fitoni me opsionet kufizuese Stop Loss-Take Profit.
  • Tregti e Automatizuar
  • Depozitim dhe tërheqje e fondeve me procedura të Trader
  • Shpejt, Të Sigurt dhe thjeshtë.

Filloni të investoni me kënaqesi me platformën Web Trader! Hapni një llogari falas Demo me 100,000 usd, tregtoni pa rrezik dhe filloni të eksperimentoni!

Analiza e përditshme dhe Trading Central

Hyni në platformën duke klikuar në butonin.

Hyni në platformën
Hyni në platformën