Platformë

Social Trading ( rrjeti social i tregtimit) është formë e re e përvojës tregtare e cila e bën krejtësisht të lehtë tregtimin. Nuk duhet të keni përvojë ne tregti për të qenë i sukseshëm.

Mjafton të gjeni tregtarë të sukseshëm në rrjetin tonë social, filloni ti ndiqni ata dhe thjesht kopjoni tregtimin e tyre. Lejoni që njohuritë dhe aftësitë e tyre tju ndihmojnë te arrini fitimet tuaja. Rjeti social është në dispozicion për të gjithë klientët tanë që kanë një llogari të vërtetë nëpërmjet WebTrader. Kur klikoni ne rrjetin social do të shihni si më poshtë.

Tregtitë e fundit aktuale të rrjetit tonë social. Mund të ndiqni tregtimet aktuale e të gjithë tregtarëve të rrjetit tonë, tregtarët më të mire ose tregtarët te cilët duhet ti ndiqni. Këtu do të shihni se si dhe çfarë tregton dhe me një klik të vetëm ju mund të kopjoni tregtimin e tij. (Foto majtas)

Tregtarët tanë më të mirë të muajit të kaluar, sa është përqindja e suksesit –sa përqind kanë realizuar fitim kundrejt humbjes në muajin e kaluar. Në qendër të vëmendjes- tregtarin I cili është aktualisht në kohë reale dhe ka arritur rezultat më të mirë në tregtimin e tij dhe performanca mesatare e tij në muajin e kaluar. (E drejta foto)

Arsimi video

Jetoj CopyTrade

Hyni në platformën

Hyni në platformën duke klikuar në butonin.

Hyni në platformën