MT4 Mobile

MT4 Mobile 2017-12-31T12:06:51+00:00

Klikoni lidhjen më poshtë për të hyrë në dyqan tuaj dhe të shkarkoni aplikacionin, në varësi të sistemit operativ që ju keni në telefonin tuaj, iPhone apo Android.

Udhëzues instalimit:

1

1. Shko në dyqanin “shop”tuaj për aplikime, gjeni programin “Meta Trader 4” dhe shkarkojeni nëcelularin tuaj

2

2. Hape programin dhe zgjidhni opsionin e pare “Login with existing account”

3

3. Shkruani tek Kërko “fortrade” me qëllim që ta gjeni Brokerin tuaj dhe pasi të paraqitet Fortrade Fortrade LTD klikoni në të

4

4. Plotësoni të dhënat për tu loguar në llogarinë tuaj në Fortrade dhe zgjidhni opsionin “Save Password”, në mënyrë që fjalëkalimi juaj të ruhet në program. Pasi të keni plotësuar të dhënat klikoni “Sign in”, që është në fillim të ekranit.

5

5. Prisni pak dhe do të hyni në platformën MT4 Mobile, platform me me shumë karakteristika të përparuara.

6

<
>