Mos e humbni mundësinë e tregtimit nepërmjet celularit me FXLider Mobile Trader!

Të gjitha instrumentet investuese në dorë! FXLider, kudo dhe në çdo kohë në tregun financiar, me krenari paraqet platformen revolucionare përcelular.Mënyra më e mirë për të adresuar nevojat e një numri të madh investuesish të gatshëm për të tregtuar në instrumentet e platformës të FXLider Mobil. Tani Investiminë monedha, ar Naftë është shumë i thjeshtë.

FXLider Mobil Trade bëhet një alternativë më e shpejtë dhe e thjeshtë për t’u përdorur në sinkronizim me platformat e tjera, kurseni kohë dhe ju lejon të menaxhoni investimet tuaja në një vend. Mund të përdoret në të gjitha pajisjet mobile dhe telefonat smart nëtreg iPad, iPhone dhe Blackberry.

Platformat ekranit

FXLider Mobile Trader për të gjithë klientët tanë, ofron:

  • Qasje në të dhënat e tregut në kohë reale
  • Funksione të Shkëmbimimit shpejt dhe lehtë
  • Tregtim I Automatizuar
  • Kurdisje
  • Kufizimet Stop Loss – Take Profit
  • Limitim dhe anullim i urdhërit (order)
  • Grafikët – ditore, çdo orë, 30 minuta, 15 minuta, 5 minuta dhe 1 minutë
  • Më shumë se 20 tregues teknikë
  • Pamje të thjeshtë për tu përdorurdhe mundësi për të kryer veprime në lëvizje
Hyni në platformën

Për të hyrë në platformë FXLider Mobile Trader nëpërmjet shfletuesit celular, klikoni butonin.

Hyni në platformën