Fortrade Meta Trader 4

//Fortrade Meta Trader 4
Fortrade Meta Trader 4 2018-01-29T10:35:26+00:00

Platformë

Fortrade Meta Trader 4 Ofron zgjidhje plotësisht të qëndrueshme për tregtimin tuaj në Forex duke përdorur analizat teknike. Me Meta Trader 4 ju keni gjithçka që ju nevojitet për të rritur fitimet tuaja.

Për të përfituar nga të gjitha mundësitë që ju ofrohen në tregun e sotëm, është e nevojshme të reagoni në rrugë të drejtë, dhe këtë jua ofron kjo platformë. Fortrade Meta Trader 4 i plotëson të gjitha kërkesat tuajapër tregun global financiar, duke përdorur sisteme të avancuara për përpunimin e të dhënave.

Platformat ekranit

Përparsitë e Fortrade Meta Trader 4:

 • Për të ndihmuar klientët të zhvillojnë strategjitë e tyre tregtare individualisht, ofrojmë analiza teknike, duke përdorur grafikët nga Këshilli i Ekspertëve.
 • Historia përsëritet. Lëvizjet e çmimeve të vjetra përsëriten. Meta Trader do të ndihmojë përdoruesit të parashikojnë lëvizjet e mëtejshme të çmimeve në varësi të tregut mobilizuar.
 • Platforma Meta Trader është mbështetur në gjuhë të ndryshme. Prandaj, kjo platformë mund të përdoret në çdo vend të botës.
 • Platforma ka një gamë të gjerë karakteristikash. Çdo përdorues mund të shikojë karakteristika të hollësishme të instrumentave financiarë të gjithë grupeve dhe të vendosë parametra të cilat I përcakton vetë.
 • Shikoni transaksionet tuaja në çdo kohë dhe në raport të detajuar lidhur me fushëveprimin e operacionit, kështu mund të përcaktoni strategjinë tuaj.
 • Tregues të avancuar, përdorimi I grafikaveme strategjitë që ju përshtaten. Potencial për të përfituar të ardhura më të larta të cilat I krijon sistemi juaj.
 • Hapje e shpejtë, ndryshim dhe mbyllje e transaksionit dheorganizim. Me fjalë të tjera, maksimizimin e fitimeve, duke minimizuar humbjen dhe shumëtipare të tjera të Meta Trader.
 • Mund të hapni dhe të përdorni llogarinë demo dhe të modifikoni fjalëkalimin sipas dëshirës tuaj.
 • Ju këshilliojme të hapni dhe shikoni grafikët e platformës kështu bëheni më pak të varur nga një çmim.
 • Do të gjetni më pak vështirësi në qoftë se përdorni ikonat dhe menutë në platformë dhe mbi plaformë.
 • Ne ofrojmë Stop Loss si mënyra me kosto të ulët për të maksimizuar fitimet mbi transaksionet tuaja të hapura duke ju lejuar tëndiqni aktivitetet tuaja të përditshme pa qenë nevoja të zini kohën para kompjuterit.

Shkarko platformë në kompjuterin tuaj.

Shkarko platform
Shkarko platform