Fortrade Pro Trader

//Fortrade Pro Trader
Fortrade Pro Trader 2017-12-31T12:05:48+00:00

Fortrade aplikacioni për tregti më i mirëse kurrë!

Fx Lider Trader,është përshtatur për të gjithë telefonat Android dhe iOS, Ofron mundësinë e tregtimit me mbi 100 instrumente të ndryshme për të tregtim në tregun më të madh financiar në botë.

Tani ju keni një mundësi unike për të kontrolluar plotësisht nga llogaria e tregtimit juaj llog direkt nga telefoni juaj celular. Ju nuk do të keni nevojë për të kyqni desktopin tuaj ose laptopin, se si për të menaxhuar llogarinë tuaj tregtimit.

Platformat ekranit

Në vetëm një app disa klikime ne ditë, ju tani mund të tregtoni:

 • Krijo llogari të re tregtimi
 • Kaloni nga një llogari në një tjetër llogari tregtimi.
 • Ndrysho fjalëkalimin dhe të dhënat personale direkt në aplikacion
 • Fondet e depozitave
 • Dërguat kërkesë për tërheqjen e fondeve
 • Përdorni ‘Double Tap trading “mundësi unike
 • Mbylle ndonjë pozicionet e hapura me një klik të vetëm
 • Mund të marrësh informacione dhe lajme direkte në telefonin tuaj në formën e njoftimit
 • Jeni ne kontakt me Fortrade direkt përmes app
 • Kontroll të plotë në pozicionet e tua dhe ke qasje në historinë e plotë të tregtisë suaj
 • Përdorni treguesit në Listat
 • Ndrysho pamjen e tabelës për të përshtat me nevojat e juaja!
 • Duke pasur qasje në të rejat e fundit nga tregu dhe kalendarin ekonomike
 • Dhe shumë më tepër

Shkarko app e ri Fortrade Pro Trader tani dhe të fillojnë tregtimin në dimenzion të ri në lëvizje!