FXLider Pro Trader

Tani ju keni një mundësi unike për të kontrolluar plotësisht llogarin tuaj  tregtare direkt nga telefoni juaj celular. Ju nuk do të keni nevojë për të kycur dektopin tuaj ose laptopin,  për të menaxhuar llogarinë tuaj tregtare. Në vetëm një app dhe disa klikime FXLider Pro Trader, ju tani mund të:

FXLider PRO Trader
FXLider Meta Trader 4

FXLider Meta Trader 4

FXLider Meta Trader 4 Ju ofron zgjidhje plotësisht të qëndrueshme për tregtinë tuaj Forex duke përdorur analizat teknike. Me Meta Trader 4 ju keni gjithçka që ju nevojitet për të rritur fitimet tuaja.

  • Për të shfrytëzuar të gjitha mundësitë që ju janë ofruar në tregun shpërthyes të sotëm, është e nevojshme të reagoni në mënyr të drejtë, dhe pikërisht këtë ju ofron kjo platformë.
  • FXLider Meta Trader 4 i plotëson të gjitha nevojat tuaja në tregun global financiar, duke përdorur sisteme të avancuara për përpunimin e të dhënave.

MT4 Web

Nga tani e tutje të gjithë klientët e FXLider kanë mundësinë për të hyrë në setin e plotë të funksioneve të platformës MT4 pa patur nevojë për instalim të software, direkt nëpërmjet internetit.

Me një klik, akseson Opcionet e Avancuara Metatrader nga çdo pajisje pa marrë parasysh sistemin operativ që përdorni. (Windows, Mac, Linux).

FXLider MT4 Web
Sirix Web Trader

Sirix Web Trader

  • Ndërfaqe që është e lehtë për t’u përdorur
  • Nuk software instalimit
  • Blerje dhe shitjes transaksionet me një klik të vetëm
  • Fitim me Stop Humbja – Take kufizime Fitimi
  • Tregtare automatizuar
  • Depozitave dhe tërheqje me procedurat e tregtarit

MT4 Mobile

Aktualisht më të mirë dhe më të besueshme platformë për smartphones me të cilat ju mund të tregtisë në çdo kohë, kudo që je!

FXLider Meta trader 4 mobile
FXLider Mobile Trader

FXLider Mobile Trader

Mos e humbni mundësinë e tregtimit nepërmjet celularit me FXLider Mobile Trader!

  • Qasjes në treg dhe në kohë reale të dhënave
  • Operacionet Shkëmbim shpejt dhe lehtë

FXLider Copy Trade!

Rrjeti social për tregtim I FXLider është e vetmja përvoje për tregtinë në rajon në të cilën keni mundësi ta përjetoni!

Gjej tregtarët më të mirë dhe më me përvojë në rrjet. Ndiqni ata dhe Tregtimin e tyre. Kopjo tregtimet e tyre më të mira dhe lëre fitimin e tyre të jetë fitimi juaj. Eshtë Kaq e thjeshtë!

FXLider Copy Trade

Zulu trade

Zulu Trade është një rrjet i ofruesve që mbledhin sinjale dhe formojnë një strategji të suksesshme të automatizuar tregtimi që pasqyrohen në platformën tuaj. Në sistemin Zulu Trade ju mund të hyni perms llogarisë tuaj të FXLider dhe filloni të përdorni sinjale profesionale të tregtarëve që ju I zgjidhni vetë. Përdorim në gjuhën shqipe, ky është një shans për të zgjedhur mes mijëra sinjaleve tregtare dhe automatikisht të ndiqni i strategjitë e tyre!

FXLider Zulu trade

Hyni ne boten e tregtimit dhe filloni te perfitoni ne tregun me te madh ne tregun boteror!